Mensen raken

Het geeft me veel energie wanneer mensen met hulp van mij verder komen en/of zichzelf kunnen helen. Dat ik een stukje met iemand op haar of zijn levenspad mag meelopen raakt en boeit me.

Dat ik mannen en vrouwen emotioneel kan bereiken. Dat ik ze kan helpen tot rust te komen en bij zichzelf te blijven. Dat ik ze kan leren zich beter te verbinden met de ander.

Conny Heuvelman

Verliezen en genieten

Ik weet hoe het is om te genieten maar ook hoe het is om te verliezen, om vast te zitten in jezelf en je relatie.

Ik weet hoe het is om uit elkaar te gaan, te treuren en je eenzaam te voelen. Ik weet hoe het is om te worstelen met een depressie.

Ik ben lang bezig geweest mijn eigen weg te vinden. Soms had ik het idee dat ik niet op, maar juist naast de weg liep. Totdat ik besefte dat ik altijd maar op zoek was en bezig met willen veranderen.

Vanaf dat moment heb ik me ontwikkeld tot een sterke vrouw die veel kracht en rust in zichzelf vindt en zelfstandig haar weg weet te bepalen.

Mijn leven is al jaren OK want ik heb vrede met mezelf en het leven gesloten.

Manier van werken

Ik ben open, direct en niet zweverig maar ook een echte vrouw: goed in het uiteenrafelen van interactiepatronen en relaties, en die dan opnieuw vormgeven. Ik heb een hoog EQ, ben zeer sensitief, en werk op een dynamische, invoelende wijze.

En natuurlijk heb je na twintig jaar succesvol werken en duizenden vlieguren als relatietherapeut wel enige ervaring opgebouwd (dit is een understatement). Ik ben een vakvrouw en daar ben ik trots op.

Ik ben gewend aan moeilijke thema's in relatietherapie; daarom komen mensen bij mij.

Achtergrond

Ik heb mijn achtergrond in de gezondheidszorg en psychiatrie, de HRM-wereld, het onderwijs, en de trainings- en coachingswereld. Ook heb ik de HBO-studie Maatschappelijk Werk afgerond.

Counselen en het geven van therapie leerde ik bij de Academie voor Menswetenschappen en Phoenix Opleidingen. Ik volgde meerdere post-HBO opleidingen in onder meer Systemisch Werken en Relatietherapie (waaronder EFT gerelateerd).


Links

Info over relaties: Liefdesrelaties - Liefde & verliefdheid - Hoezo relaties - De goede relatie - Top 12 relatietips - Ruzie & conflict - Partnerkeuze - Aantrekkingskracht - Intimiteit & seksualiteit - Relatieproblemen - Top 13 problemen - Vreemdgaan - Samengesteld gezin - Binding & hechting - Hechtingsproblemen - Intieme vreemden - Liefdeskunst - Duurzaam gelukkig - Relatiemail - Relatieboeken - Relatietest

Relatietherapie & zo: Relatietherapie - Relatietherapie-weekend - Relatieadvies - Testimonials - Overige begeleiding

Info & contact: Contactinfo - Over mij - Bureau IDEE - Tarieven - Colofon