Relatietherapiedag

In twee sessies van twee uur op één dag met tussen die sessies een pauze, werken jullie samen met mij het thema door. Een andere invulling van de dag is in overleg ook mogelijk.

Voor wie

Een relatietherapiedag is bedoeld voor stellen die een bepaald onderwerp dat al langer in hun relatie speelt eens goed uit willen diepen. Het gaat dan bijvoorbeeld over onderwerpen als:

- Sinds díe gebeurtenis voel ik verwijdering tussen ons
- Ik ervaar je al twee jaar als depressief
- Intimiteit en seks voelen als een opgave voor mij
- Hoe vliegen we de opvoeding van onze dochter aan?
- Waarom kun je niet terugschakelen in je werk?
- Dat drinken van jou maakt de relatie nu echt kapot
- Wat ligt er nog aan pijn tussen ons?

Het voordeel van deze aanpak is dat jullie de diepte kunnen ingaan en niet steeds weer opnieuw moeten focussen. De ervaring leert dat dit het proces ten goede komt. Het gaat hier over ongestoord geconcentreerde aandacht geven aan het verdiepen van de relatie.

Conny Heuvelman

Ik heb vele jaren ervaring in het geven van relatietherapie en relatieweekenden (meer dan 15 jaar) en kijk nergens van op. Ik ga zorgvuldig met jullie problemen om, werk praktisch en pragmatisch maar ga ook de diepte in, met aandacht voor ieders persoonlijke verhaal.

Mijn sterke kant is dat ik een gevoelsmens ben en emoties van cliënten bij mij mogen stromen. Ik geloof ten diepste dat een relatie in de kern een emotionele band is die veiligheid, geborgenheid, warmte en steun hoort te bieden. Ik voel waar het goed zit in de relatie en welke weg jullie hebben te lopen om het beter te krijgen. Een liefdevolle vrouw die empathisch en invoelend is maar niet zweverig.

Mijn specialisaties in relatietherapie zijn onder meer binding en hechting, geschonden vertrouwen, boosheid en agressie, schuld en schaamte, verdriet en rouw, seksualiteit, oude pijn, en trauma's uit de jeugd.

Mijn methodes zijn geënt op die van Sue Johnson (EFT), Vansteenwegen, Systemisch Werken, Systeemtherapie, Familieopstellingen, Contextueel Werken en Transactionele Analyse. Op basis hiervan en mijn jarenlange ervaring, heb ik een zeer effectieve manier van werken ontwikkeld.

Ik ben gewend aan moeilijke thema's in relatietherapie; daarom komen mensen bij mij.

Volgende pagina

Testimonials

Intensief werken

Relatietherapieweekend - Relatietherapiedag - Testimonials

Menu

Home - Info over relaties - Relatietest - Contact & zo - Intensief werken - Relatietherapie - Overige begeleiding - Training - IDEE