Wat te doen?

Er zijn van die momenten in je relatie dat je niet goed weet wat te doen.

Omdat je bepaald gedrag van je partner niet meer verdraagt. Omdat je zaken aansnijdt maar daar geen respons op krijgt. Omdat je twijfelt tussen blijven of gaan.

Als erover praten met je partner niet werkt en adviezen van vrienden of vriendinnen je niet verder helpen, kan praten met een vreemde met verstand van zaken slim zijn. Zeker als relatietherapie een stap te ver is.

Ik bied je een luisterend oor, steun, en een gedegen advies. En bekijk samen met jou wat mogelijk en verstandig is voor jou in jouw situatie. We kunnen de gesprekken live voeren of middels Skype of Zoom, net waar jij je prettig bij voelt.

Als je je afvraagt:

- Wat zoek ik nog bij mijn partner?
- Dat agresieve trek ik niet meer.
- Mijn partner gaat vreemd en liegt, wat nu?
- Mijn partner houdt niet meer van me.
- Ik begrijp mijn partner niet meer.
- De relatie is doodgebloed, denk ik.
- Moet ik enkel voor de kinderen blijven?
- Ik weet niet meer wat verstandig is.
- Moet ik blijven of kan ik beter gaan?
- We hebben al jaren geen seks meer.

Conny Heuvelman

Ik heb vele jaren ervaring in het geven van relatietherapie en relatieweekenden (meer dan 15 jaar) en kijk nergens van op. Ik ga zorgvuldig met jullie problemen om, werk praktisch en pragmatisch maar ga ook de diepte in, met aandacht voor ieders persoonlijke verhaal.

Mijn sterke kant is dat ik een gevoelsmens ben en emoties van cliënten bij mij mogen stromen. Ik geloof ten diepste dat een relatie in de kern een emotionele band is die veiligheid, geborgenheid, warmte en steun hoort te bieden. Ik voel waar het goed zit in de relatie en welke weg jullie hebben te lopen om het beter te krijgen. Een liefdevolle vrouw die empathisch en invoelend is.

Mijn specialisaties in relatietherapie zijn onder meer binding en hechting, geschonden vertrouwen, boosheid en agressie, schuld en schaamte, verdriet en rouw, seksualiteit, oude pijn, en trauma's uit de jeugd.

Mijn methodes zijn geënt op die van Sue Johnson (EFT), Vansteenwegen, Systemisch Werken, Systeemtherapie, Familieopstellingen, Contextueel Werken en Transactionele Analyse. Op basis hiervan en mijn jarenlange ervaring, heb ik een zeer effectieve manier van werken ontwikkeld.

Ik ben gewend aan moeilijke thema's in relatietherapie; daarom komen mensen bij mij.

Relatietest

Een eenvoudige relatietest waarmee je kunt checken of je relatie baat heeft bij begeleiding.

[Relatietest]

Volgende pagina

Testimonials

Relatietherapie

Relatietherapie - Relatieadvies - Testimonials

Menu

Home - Info over relaties - Relatietest - Contact & zo - Intensief werken - Relatietherapie - Overige begeleiding - Training - IDEE